Een terras in Twente vindt u bij Camperplaats Wijngaard Baan

Bent u tijdens een lange fietstocht even toe aan ontspanning? Dan bent u op ons terras in Twente van harte welkom. In de zomer kunt u heerlijk genieten van een heerlijk drankje of ijsje op ons buitenterras, maar in de winter bent u ook van harte welkom om binnen een drankje te drinken. Wij hebben een lunchkaart aanwezig waar u heerlijk kunt genieten van onze lunchgerechten. Zo kunt u weer uitgerust en voldaan op pad!

Ontspannen met een glas wijn

Idyllischer vindt u het bijna niet. Een heerlijk glas wijn drinken van Camperplaats Wijngaard Baan. U proeft de smaak van de lekkere druiven terug in onze wijnen en wij vertellen u graag meer over onze druivensoorten. Wanneer u heerlijk in de zon zit, kijkt u naar een geweldig uitzicht. Bent u na het proeven enthousiast geworden over onze wijnen? Wij bieden de mogelijkheid om een fles aan te schaffen zodat u thuis heerlijk kunt nagenieten van onze wijnen. Zo halen wij het buitenland gewoon naar Wierden op ons gezellige terras!

Met de boot aanleggen in Wierden

Op 150 meter afstand van ons gezellige terras vindt u een aanlegsteiger voor uw boot. Bent u lekker een dagje op het water, maar wilt u even heerlijk lunchen? Kom dan gerust eens aanmeren bij Camperplaats Wijngaard Baan. Wij bieden een heerlijk Belgisch ijsje aan in diverse smaken van het “IJsboerke” te België.

Zowel voor koude als warme gerechten bent u van harte welkom

Wij bieden heerlijke lunch- en/of borrelgerechten aan. Bent u benieuwd wat u kunt bestellen? Hieronder vindt u een greep van onze kaart:

  • Soep
  • Stokbrood met boter of saus
  • Kaasplankje
  • Warme hapjes
  • Bittergarnituur
  • Diverse tosti’s
  • Broodje kroket, gehaktbal of beenham
  • Friet
  • Hamburger van het huis

U bent van harte welkom om plaats te nemen op ons terras in Wierden. Zien wij u snel?

Contact

Wilt u lunchen in Twente of bent u op zoek naar een locatie voor horeca in Twente? Dan bent u van harte welkom bij Camperplek Wijngaard Baan in Wierden. U vindt ons aan de Kloosterhoeksweg 15 in Wierden. Heeft u andere vragen dan mag u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken of u kunt een berichtje achterlaten via ons contactformulier. Wij staan u graag te woord.