Feestlocatie in Twente voor een onbezorgd feest

Wanneer u een feestje organiseert wilt u het liefst zelf ook onbezorgd genieten. Wij, van Camperplaats Wijngaard Baan, bieden de mogelijkheid om uw feest of partij volledig te verzorgen. Het verzorgen van feesten is onze specialiteit en wij staan dan ook graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Door gebruik te maken van een professioneel cateringbedrijf zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een warm of koud buffet, hapjes en/of een BBQ. Wist u dat wij tot wel 140 personen kunnen ontvangen in de zomerperiode? Zoek dus niet langer naar een feestlocatie in Twente.

Vier uw verjaardag op een unieke feestlocatie

Door uw verjaardag te vieren op onze locatie zorgt u ervoor dat u zelf geen omkijken meer heeft naar de verzorging van uw gasten. Als locatie om uw verjaardag te vieren bieden wij de ideale plek. In een natuurrijke omgeving te midden van weilanden en druiventrossen kunt u heerlijk genieten van de sfeer en ruimte die onze feestlocatie biedt. Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van diverse arrangementen:

  • Arrangement met warm/koud buffet: “Twentse Toafel”, inclusief drinken.
  • Arrangement met diverse kleine hapjes.
  • Arrangement met BBQ, inclusief drinken.
  • Stamppot buffet met o.a. boerenkool, zuurkool of hutspot. Inclusief diverse vleessoorten en drinken.

De arrangementen kunnen worden uitgebreid met een ijsbuffet, dit kan extra bijgeboekt worden.

Zowel voor particulieren als bedrijven zijn feestjes mogelijk

Bij ons kunnen feesten en partijen voor zowel particulieren als bedrijven georganiseerd worden. Naast bovengenoemde arrangementen is het ook mogelijk om voor lunchgerechten of gebak te kiezen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn telefonisch te bereiken of u kunt een berichtje achterlaten via ons contactformulier. Wij staan u graag te woord.